Uudisrakentaminen ja remontit Heinolan alueella

Ota yhteyttä

Etsitkö luotettavaa urakoitsijaa toteuttamaan omakotitalosi rakennusprojektin? Haaveiletko asuntosi tai huoneistosi pienestä tai isommasta remontista? Vai kaipaako kesämökkisi täydellistä saneerausta? Ota yhteyttä! Rakennuspalvelu Mikko Peltomaa on ammattitaitoinen ja osaava yhden miehen rakennusyritys, jolta saat luotettavasti alan kaikki työt ja urakat.

Yhteystiedot

Uudisrakentamista luotettavasti

Yritykseni tarjoaa kattavaa uudisrakentamista ammattitaitoisella ja tehokkaalla otteella. Oli kyseessä sitten omakoti- tai pientalon rakennusprojekti, kesäasunto tai mökki, autotalli tai ulkorakennus, minulta saatte luotettavat urakoinnit varmasti tyydyttävällä työn laadulla.

Pyydä tarjous!

Remontti- ja saneerauspalvelut varmalla otteella

Teen kaikenlaiset remontti- ja saneeraustyöt niin sisä- kuin ulkotiloihinkin. Teen pintaremontit, maalaukset, tapetoinnit, kaakeloinnit, tasoitukset ja lattiatyöt varmasti hyvällä työjäljellä, aikataulujen pitäessä. Yritykseltäni saatte tietenkin myös laadukkaat keittiö- ja kylpyhuonesaneeraukset sekä muut märkätilatyöt.


Yhteistyökumppaneinani on useita sähkö- ja putkityöalan kokeneita ammattilaisia, joita voin suositella käytettäväksi töiden eri vaiheissa.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä!

Ota yhteyttä, niin keskustellaan lisää urakastasi tai projektistasi!

 

Rakennuspalvelu Mikko Peltomaa 040 5056 258

Tarkemmat yhteystiedot